Berghuis: ''Nu is voetbal dus even niet zo leuk''

Berghuis: ''Nu is voetbal dus even niet zo leuk''

Feyenoord verloor opnieuw van NAC Breda. De Rotterdammers kwamen nog wel via Jens Toornstra op voorsprong, maar gingen uiteindelijk met lege handen naar huis. Steven Berghuis is niet tevreden met het resultaat en baalt dat de gelijkmaker niet viel in de tweede helft.

''Als je leuke wedstrijden speelt is voetbal leuk. Nu is voetbal dus even niet zo leuk. Waar het aan ligt? Dat is moeilijk. Ik denk dat we dat eerst met elkaar moeten bespreken,'' zegt Berghuis in gesprek met FOX Sports. De Feyenoorder wil niet aangeven wat er in de kleedkamer besproken is. ''Het is niet voor niets de kleedkamer, dus het blijft ook in de kleedkamer.''

''NAC deed het prima, maar wij doen het gewoon slecht. Dan krijg je zo'n wedstrijd. Je zit vol in de wedstrijd en het staat gelijk dus er is niks aan de hand. Genoeg tijd. Je speelt gewoon niet goed en dan kan je verliezen,'' zegt de aanvaller.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties