'Gio' over Berghuis: ''Dat gaat internationaal opvallen''

'Gio' over Berghuis: ''Dat gaat internationaal opvallen''

Drie dagen na de gewonnen halve finale tegen Willem II moet Feyenoord opnieuw aan de bak. Dan wacht de uitwedstrijd tegen NAC Breda in de competitie. De midweekse overwinning geeft vertrouwen, zo geeft Van Bronckhorst aan tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel van morgen.

"Winnen geeft altijd meer vertrouwen. Soms één procent, soms vijf, soms tien. Je merkt dat de jongens blij zijn dat we in de finale staan. We hebben ons doel bereikt. Het volgende doel is dit een vervolg te geven in de competitie", citeert RTV Rijnmond.

Tijdens de persconferentie is Van Bronckhorst lovend over een aantal van zijn spelers, onder wie Ridgeciano Haps, die een goede wedstrijd speelde tegen Willem II. "Zo was hij op z'n best. Hij heeft veel power, zeker als 'ie naar voren moet. Dat is de manier waarop een back kan en moet spelen bij mij."

Ook over Tonny Vilhena en Steven Berghuis was de trainer positief. "Men zegt dat Vilhena geen scorend vermogen heeft, maar dat heeft hij de laatste maanden omhoog gekrikt. Hij heeft al meer gescoord dan vorig seizoen. Datzelfde geldt voor Steven Berghuis." Van Bronckhorst denkt dat ook andere clubs dat zien. "Dat gaat internationaal opvallen. Die spelers staan in de picture. De manier waarop Berghuis speelt en scoort, geeft een team iets extra's."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties