Haps looft concurrent Malacia: ''Ik ben blij voor hem''

Haps looft concurrent Malacia: ''Ik ben blij voor hem''

Met het bereiken van de bekerfinale boekte Feyenoord deze week succes in een verder vooral teleurstellend seizoen. In de halve finale werd Willem II met 3-0 verslagen. Voor Ridgeciano Haps betekende de wedstrijd zijn rentree in de basis, nadat hij in de wedstrijd tegen Vitesse een blessure opliep.

"Het ging lekker, de combinaties verliepen soepel. En we zijn door naar finale. We kunnen prijs winnen en hebben het in eigen hand", aldus Haps, die vorig seizoen nog de finale verloor met AZ, Feyenoords tegenstander in de komende finale. "Dat was niet zo leuk voor mij, maar nu krijg ik een herkansing om hem wel te pakken. Dat het tegen AZ is maakt het alleen maar mooier."

Voor het zover is moet Feyenoord in de competitie nog strijden om de vierde plaats, te beginnen met het uitduel tegen NAC Breda dit weekend. Dat de motivatie in deze competitie weg is, ontkent Haps. "Wij willen zo hoog mogelijk eindigen. We moeten de competitie nog serieus nemen en alles proberen te winnen", aldus de linksback in gesprek met RTV Rijnmond.

Tijdens zijn periodes van blessureleed, heeft Haps er met de jonge Tyrell Malacia een nieuwe concurrent bijgekregen. De linksback uit de eigen jeugdopleiding kreeg de kans en verraste met zijn goede spel. "Dat is leuk voor hem. En ook voor ons, het is een versterking voor de groep. Ik ben blij voor hem, dat heb ik hem ook gezegd. Maar hij heeft mij niet echt verbaasd, ik wist al wat hij kon."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties