Van Persie over supporters: ''Dat tekent Het Legioen''

Van Persie over supporters: ''Dat tekent Het Legioen''

Feyenoord heeft gisteren de bekerfinale bereikt na een overwinning op Willem II. De halve finale werd in De Kuip gespeeld met een gevoelstemperatuur van ongeveer -15. Robin van Persie heeft niet vaak gespeeld onder zulke omstandigheden.

''Nee, ik denk het niet. Ik heb ooit een keer uit tegen CSKA gespeeld. Dat was -8 en dat voelde ook serieus koud. Dit was wel echt heavy hoor. Ik heb voor het eerst met zo'n gekke panty gespeeld. Dat heb ik nog nooit eerder gedaan. Handschoentjes aan, dat doe ik eigenlijk ook nooit. Vooral je gezicht en oren was het echt afzien.''

Van Persie gooide na zijn wissel zijn winterjas het publiek in. ''Voor hen is het natuurlijk nog kouder hé. Wij zijn nog aan het rennen. Het was gewoon volle bak. Groot respect voor alle fans die anderhalf uur in de kou hebben gezeten om ons aan te moedigen. Echt fantastisch. Dat tekent Het Legioen,'' vertelt Van Persie in gesprek met Feyenoord TV.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties