''Ik ben van plan om hem vaker 'op 10' te laten beginnen''

''Ik ben van plan om hem vaker 'op 10' te laten beginnen''

Robin van Persie speelde gisteren een goede wedstrijd voor Feyenoord tegen Willem II. De Feyenoord begon tegen de Tilburgers op het middenveld en moet de ploeg voorzien van extra creativiteit. Giovanni van Bronckhorst is tevreden over zijn inbreng en ziet voorlopig een rol weggelegd voor Van Persie als nummer tien.

''Hij is belangrijk voor ons en ik ben van plan om hem vaker 'op 10' te laten beginnen", zegt Van Bronckhorst in het Algemeen Dagblad. ''We gaan Robin vanaf nu vaker in actie zien. Voor mij is daar geen twijfel over mogelijk. Hij moet echter wel goed naar zijn lichaam luisteren, maar daar praten we samen veel over dus dat komt wel goed.''

De druk en de kritiek nam de laatste week toe op Feyenoord. "Dat is hoe het werkt. Dat is niet iets wat ik kan veranderen. Iedereen heeft een mening en die mogen de media en de fans zeker laten blijken. Wij moeten het op het veld laten zien. Het is nu zaak om in de competitie weer een aantal plekken te stijgen." Zaterdagavond speelt Feyenoord een uitwedstrijd tegen NAC Breda.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties