Haps grapt: ''Tonny is gek, hij wilde gewoon stoer doen''

donderdag 1 maart 2018 07:16 93.150 keer bekeken 76 reacties Pro Shots

Ridgeciano Haps was een van de uitblinkers aan Feyenoordzijde in de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Willem II en hij treft zijn oude werkgever, AZ, in de bekerfinale. Dat is voor hem geen speciale ontmoeting. "O nee hoor, dat maakt mij niet uit. Als mijn ploeg die beker maar wint."

"Mooi om te zien dat AZ het dit seizoen zo goed doet. Vorig jaar verloor ik met AZ de bekerfinale, maar dat gaat me geen tweede keer gebeuren. Nu wordt die KNVB-beker voor ons."

De linksachter had met twee assists een belangrijk aandeel in de overwinning. "Bijna had ik er zelfs drie, maar helaas schoot Steven Berghuis die bal naast. Het is fijn om op zo'n manier belangrijk te zijn voor het team", zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Ik ben ook blij dat ik weer eens 90 minuten kon maken na een vervelende periode met een paar ongelukkige blessures."

Niet alleen Jens Toornstra speelde met korte mouwen tijdens zijn invalbeurt, ook Tonny Vilhena deed dat, maar dan de gehele wedstrijd. Haps snapt daar niks van. "Mijn handen voelde ik echt niet meer. Mijn voeten gelukkig wel, daar gaat het om. Ik had peper tussen mijn tenen gedaan, dat helpt." Dat is een tip die de supporters graag vooraf hadden gehad. Haps concludeert lachend: "Tonny is gek, hij wilde gewoon stoer doen."

Gerelateerd nieuws
76 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72601 leden - Op dit moment zijn 726 mensen actief, waarvan 203 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved