MATCHDAY! Feyenoord - Willem II

woensdag 28 februari 2018 00:00 42.900 keer bekeken 70 reacties FR12.nl

​Ondanks de grote kou gaat de de wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II voor de beker vandaag gewoon door. De gevoelstemperatuur lijkt niet onder de -15 graden te dalen. De KNVB hield gisteren nog wel een slag om de arm. "Morgenvroeg hebben we nog contact met de meteorologische instituten over de prognose.''

Feyenoord heeft besloten om vanwege de extreme vorst gratis warme chocolademelk te schenken aan elke bezoeker. "We doen ons best iedereen te voorzien, er staan uitgiftepunten op de buitenring." De aftrap van de halve finale in De Kuip is om 20:45.

Giovanni van Bronckhorst brengt meer creativiteit in zijn ploeg tegen Willem II. "De kans is groot dat Robin van Persie gaat spelen. Voorlopig in dezelfde rol, dus ook met Nicolai Jørgensen."

Boëtius heeft er vertrouwen in dat Feyenoord er in de bekerwedstrijd zal staan. "We hebben vaker laten zien dat we na een verliespartij de knop om kunnen zetten. Woensdag moet er een Feyenoord staan dat Willem II bij de strot pakt en niet meer los laat. Naar mijn mening gaat dat zeker gebeuren."

De hoofdcoach ziet Bilal Basaçikoglu terugkeren na een schorsing. Feyenoord kan vanavond in De Kuip sowieso geen beroep doen op de langer geblesseerden Sam Larsson en Jeremiah St. Juste. Sven van Beek en Steven Berghuis hebben vandaag weer meegetraind en lijken allebei inzetbaar.

Gerelateerd nieuws
70 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 740 mensen actief, waarvan 181 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved