Nieuwkoop over blessures: ''Best wel wat pech gehad''

Nieuwkoop over blessures: ''Best wel wat pech gehad''

Bart Nieuwkoop leek na het vertrek van Rick Karsdorp bij Feyenoord de nieuwe rechtsback van de Rotterdamse club. De verdediger is tot op heden bezig aan een seizoen met veel pech. Meerdere keren raakte hij geblesseerd waardoor hij dit seizoen pas tien keer in actie kwam in de competitie.

"Naar omstandigheden gaat het goed", zegt Nieuwkoop in Feyenoord TV. "In de competitie loopt het wat minder, de vorm is er niet helemaal. Gelukkig ben ik wel weer fit. Het zat mij dit seizoen niet mee qua blessures, ik heb best wat pech gehad. Dat is heel jammer."

"In de voorbereiding raakte ik geblesseerd aan mijn hamstring, die is daarna twee keer teruggekomen in een lichtere vorm. In de wedstrijd tegen ADO Den Haag moest ik eraf met een hersenschudding waardoor ik weer een weekje niet in actie kon komen. Dat is balen, maar het is dan zaak om snel te knop om te zetten. Ik ben nu weer helemaal fit."

Komende woensdag speelt Nieuwkoop met zijn team tegen Willem II in de halve finale van het bekertoernooi. "De beker is gewoon een hoofdprijs", zegt hij. "Elke club strijdt begin van het seizoen voor de titel of de beker. We zitten nog in het bekertoernooi, dat is goed. Het is belangrijk dat we de halve finale woensdag winnen."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties