''Malacia moet eigenlijk tot zijn 23ste bij Sparta spelen''

''Malacia moet eigenlijk tot zijn 23ste bij Sparta spelen''

Johan Derksen is zondagmiddag geschrokken van Feyenoord. De Rotterdamse club speelde in eigen huis tegen PSV, maar ging met 1-3 onderuit. Vooral de manier waar op de regerend landskampioen voor de dag kwam, was onder de maat.

"Ik was zo teleurgesteld in Feyenoord", stelt De Snor in Voetbal Inside. "Ze hadden geen enkel verweer, niet eens op het gebied van inzet. Het was echt helemaal niks."

"Die twee backs (Tyrell Malacia en Bart Nieuwkoop, red.) zijn eigenlijk niet toe aan het eerste elftal", vervolgt hij. "Die twee centrale verdedigers (Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden, red.) zijn eigenlijk spelers voor het niveau Heracles Almelo."

Ook mede-analist Rene van der Gijp is niet enthousiast over Malacia. "Iedereen roept maar dat die Malacia zo'n heerlijk ventje is, maar hij moet eigelijk tot zijn 23ste bij Sparta spelen", zegt hij in het RTL7-programma.

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties