Berghuis: ''Bekerwinst is leuk meegenomen, meer niet''

Berghuis: ''Bekerwinst is leuk meegenomen, meer niet''

Feyenoord wacht komende woensdag een zeer belangrijke wedstrijd. De Rotterdammers nemen het op tegen Willem II in de halve finale van het bekertoernooi. Het winnen van de KNVB Beker is de enige mogelijkheid om het seizoen te redden, vinden velen.

Steven Berghuis deelt die mening niet. "Het is leuk meegenomen als we de beker winnen, maar meer ook niet", zegt de aanvaller tegenover Metro. De achterstand op koploper PSV in de competitie bedraagt momenteel 23 punten. "Als grote club mogen we eigenlijk niet in zo’n situatie terechtkomen. De beker mag dat niet verbloemen. Die prijs winnen is niet genoeg."

"Nu staat er grote druk op de halve bekerfinale tegen Willem II van komende woensdag en misschien is dat het moment dat het beste weer in ons naar boven komt. Want als we dan weten te winnen, is dat natuurlijk wel goed voor ons zelfvertrouwen. Wat dat betreft kunnen we niet wachten op woensdag. Laat maar komen."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties