Boëtius: ''Vaker laten zien dat we de knop om kunnen zetten''

Boëtius: ''Vaker laten zien dat we de knop om kunnen zetten''

Feyenoord kon in de eigen Kuip geen vuist maken tegen koploper PSV. Een aansluitingstreffer in de tweede helft gaf de Rotterdammers even hoop, maar al snel volgde een derde PSV-goal die de eindstand tot 1-3 bracht.

"We hebben een kleine periode na rust goed druk gezet, daarin scoren we ook. Dan heb je het gevoel dat het nog 2-2 kan worden, maar na die 1-3 weet je dat het moeilijk gaat worden. De rest van de wedstrijd is PSV gewoon de bovenliggende partij geweest", aldus Jean-Paul Boëtius in gesprek met RTV Rijnmond.

Boëtius erkent dat hij zelf niet in goede doen is. "Ik moet niet over de vorm van andere spelers gaan praten, maar zelf zit ik zeker niet in m'n beste vorm." Een verklaring heeft de linksbuiten niet. "Ik ga niet bewust zo een wedstrijd in. Het enige wat ik kan doen is hard blijven werken. Ik heb laten zien dat ik kwaliteiten heb. Natuurlijk ligt de lat hoog, mensen gaan dingen verwachten. Dat kan je niet altijd opbrengen. Maar de wil is er wel."

Om die reden was Boëtius blij dat hij betrokken was bij het enige Feyenoord-doelpunt van de middag. "Natuurlijk ben ik er ondanks het verlies wel blij mee. Het zijn statistieken voor jezelf. Dat laat zien dat je het kan." De linksbuiten is ervan overtuigd dat hij beter kan. "Ik moet nóg harder werken, dan weet zeker dat het geloof terug komt. Als dat er is, dan weet je dat er leuke dingen bij Jean-Paul Boëtius kunnen gebeuren."

Woensdag wacht voor Feyenoord de belangrijke bekerwedstrijd tegen Willem II. Boëtius heeft er vertrouwen in dat Feyenoord er die wedstrijd zal staan. "We hebben vaker laten zien dat we na een verliespartij de knop om kunnen zetten. Woensdag moet er een Feyenoord staan dat Willem II bij de strot pakt en niet meer los laat. Naar mijn mening gaat dat zeker gebeuren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties