Lucius over topper: ''Denk dat Feyenoord de favoriet is''

zondag 25 februari 2018 10:38 39.430 keer bekeken 77 reacties Pro Shots

Theo Lucius kijkt uit naar de wedstrijd Feyenoord - PSV. De oud-profvoetballer was tijdens zijn loopbaan voor beide clubs actief. De inmiddels 41-jarige Lucius verwacht dat de wedstrijd uiteindelijk eindigt in een gelijkspel. "Het zal een mooi duel worden. Een open wedstrijd", zegt hij tegenover ELF Voetbal.

"Ik verwacht dat de ploegen vol voor de winst zullen gaan. De bekerwedstrijd van dit seizoen was toch meer afwachtend: ze wilden vooral niet verliezen. Nu zullen ze beiden vol in de aanval gaan. Daardoor zal het tempo hoog liggen en zullen er ook veel fouten worden gemaakt."

"Ze (PSV, red.) moeten winnen", zegt hij. "Maar ik denk dat Feyenoord favoriet is omdat PSV het in de Kuip altijd zo moeilijk heeft. Het publiek gaat een enorme rol spelen. Toch voorspel ik dat de wedstrijd in een gelijkspel gaat eindigen. Ik verwacht een doelpuntrijke wedstrijd: 2-2.”

"Normaal maakt het me weinig uit wie er wint, maar nu is dat anders. Ik heb veel liever dat PSV kampioen wordt dan Ajax en dus hoop ik dat PSV wint. Anders komt Ajax wel heel dichtbij", aldus Lucius, wiens liefde voor de twee clubs groot is. 

“Ik heb aan beide ploegen geweldige herinneringen. Bij PSV heb ik jarenlang gespeeld en ben ik vaak landskampioen geworden. Bij Feyenoord heb ik korter gespeeld, maar dat was ook onvergetelijk. De prestaties waren heel slecht, maar de fans stonden er altijd. Dat vond ik heel bijzonder.”

Gerelateerd nieuws
77 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71176 leden - Op dit moment zijn 169 mensen actief, waarvan 90 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved