Malacia over PSV-thuis: ''We moeten winnen, klaar''

Malacia over PSV-thuis: ''We moeten winnen, klaar''

Tyrell Malacia kijkt uit naar de topper tegen PSV. De verdediger keert tegen de Eindhovenaren zeer waarschijnlijk terug in de basiself van Feyenoord. De 18-jarige Malacia was vorige week geschorst in de wedstrijd tegen Heracles Almelo, maar is zondag weer inzetbaar.

"Tuurlijk heb je soms van die momenten dat je denkt niets gedaan te hebben en dat je iets wil zeggen tegen de scheidsrechter", zegt Malacia, terugblikkend op de rode kaart in de wedstrijd tegen Vitesse. "We stonden alleen achter. We hadden nog een korte tijd en er viel misschien nog wel iets te halen. Het heeft dan geen nut als ik het team ga ophouden door de discussie aan te gaan."

Volgens Malacia is het doel voor komende zondag duidelijk. "Voor ons is het gewoon een wedstrijd die we moeten winnen, klaar. PSV-thuis is altijd wel bijzonder als je kijkt naar de voorgaande wedstrijden. Thuis halen we vaak wel een goed resultaat tegen PSV."

"Ik denk dat hun kracht vooral op aanvallend gebied ligt, maar ik denk niet dat we daar naar moeten kijken. We moeten naar onszelf kijken en vanuit onze eigen kracht spelen." De wedstrijd Feyenoord - PSV begint zondag om 14:30 uur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties