''Jongens als El Ahmadi en Vilhena gaan altijd volle bak''

''Jongens als El Ahmadi en Vilhena gaan altijd volle bak''

Sjaak Swart is zondag een beetje voor Feyenoord. De Rotterdammers kunnen Ajax helpen door koploper PSV te kloppen in De Kuip. De oud-voetballer gaat ervan uit dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst zondag vol voor de winst gaat.

"Jongens als El Ahmadi en Vilhena gaan altijd volle bak, joh", zegt de aanhanger van de nummer twee van vorig seizoen en dit seizoen "Ja, ik hoor in Amsterdam mensen zeggen: maar ze spelen vier dagen later de halve finale van de beker. Die is belangrijker.''

''Dan denk ik: ja, ze spelen wel in de eigen Kuip,'' vervolgt Swart. ''En tegen Willem II, dat is geen Real Madrid toch? Nee, Feyenoord geeft zondag echt wel gas. Ik zou al tevreden zijn als ze een puntje pakken. Dan kruipt Ajax weer wat naar de landstitel."

Voor De Rotterdammers staat er nog veel op het spel. "Als Feyenoord van PSV zou verliezen, dan is nummer drie AZ waarschijnlijk definitief weg. En PEC Zwolle, FC Utrecht en Vitesse komen dan dichtbij. Dat wil je toch niet? Nee, ik vrees eigenlijk helemaal niet dat PSV makkelijk zal winnen in De Kuip."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties