''Dit gebeurt nu eenmaal één à twee keer per seizoen''

donderdag 22 februari 2018 15:24 78.310 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

Het opstootje tussen Steven Berghuis en Sven van Beek op de training van Feyenoord gisteren blijft de gemoederen bezighouden. Oud-Feyenoorder John de Wolf maakt er niet zo'n probleem van. "Dit hoort erbij, laten we het niet groter maken dan het is."

"De spelers worden door medespelers gecorrigeerd, spreken het uit en gaan over tot de orde van de dag", vertelt De Wolf aan RTV Rijnmond. Vroeger ging het er niet anders aan toe. "Alleen toen had je nog geen Social Media en werd het niet zo breed uitgemeten. Kijk, ik praat het niet goed. De spelers hebben een voorbeeldfunctie, ook naar de jeugd toe. Maar laten we het niet groter maken dan het is."

"Op zo'n moment weet je zelf al, dat het niet goed is. Dat lost zichzelf op diezelfde dag nog op. Ik geloof er niet in dat z'n voorval in een groep blijft zitten. Van Bronckhorst hoefde er ook niet tussen te komen. Spelers lossen dit onderling op en dat is juist een goed teken. Ze weten heus wel dat je jezelf dit in wedstrijden niet kan permiteren, want dan zit je seizoen erop"

De Wolf denkt niet dat de trainingen vanwege zulke akkefietjes zo vaak besloten zijn. "Nee, absoluut niet. Dit gebeurt nu eenmaal één à twee keer per seizoen. Ja, het is vervelend als dat naar buiten komt. Maar de buitenwacht moet niet doen alsof het iets bijzonders is. Voor spelers zelf is dit totaal geen issue."

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65074 leden - Op dit moment zijn 74 mensen actief, waarvan 103 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting