''Het was destijds een teken dat er vechtlust in de ploeg zat''

donderdag 22 februari 2018 06:00 89.535 keer bekeken 260 reacties Pro Shots

De ruzie tussen Sven van Beek en Steven Berghuis op het trainingsveld gisteren is ook de media niet ontgaan. Enerzijds wordt het gezien als een symbool voor de slechte sfeer vanwege de tegenvallende prestaties in de competitie en anderzijds juist als een teken van scherpte. 

"Twee jaar geleden kwam het tijdens het trainingskamp in Portugal tot een vergelijkbare confrontatie tussen Miquel Nelom en Tonny Vilhena. Het was destijds een teken dat er vechtlust in de ploeg zat en dat spelers in elke training wel degelijk tot het gaatje wilden gaan", zo meldt De Telegraaf.

Volgens dezelfde krant zijn juist Sven van Beek en Steven Berghuis de uitblinkers van de afgelopen weken. "Van Beek is voortreffelijk teruggekeerd na een lange blessureperiode en staat al maanden als een kei te verdedigen in een achterste linie waar bijna elke week de poppetjes om hem heen wegvallen. Bijna elke wedstrijd wisselt de defensie van samenstelling. Berghuis op zijn beurt is de meest scorende aanvaller van Feyenoord, die ook nog een berg assists heeft geleverd."

Feyenoord traint steeds vaker achter gesloten deuren, waar de meeste clubs dat standaard doen: juist om te voorkomen dat zulk soort beelden, die op elk trainingsveld voorkomen, via de sociale media naar buiten komen. In de praktijk lossen spelers zulke opstootjes onderling op. Giovanni van Bronckhorst heeft dan ook niet ingegrepen bij het incident.

In de kleedkamer is de zaak al weer voor een groot deel bijgelegd en beide spelers staan zondag tegen PSV gewoon in de basis bij Feyenoord. 

Gerelateerd nieuws
260 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 79 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65074 leden - Op dit moment zijn 74 mensen actief, waarvan 104 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting