Adriaanse: ''Youth League was een mooie leerschool''

Adriaanse: ''Youth League was een mooie leerschool''

Het Europese avontuur van Feyenoord Onder 19 zit er na de achtste finale van de Youth League op. Chelsea was in eigen huis met 5-2 te sterk. Een terechte uitslag, zo zegt Cor Adriaanse, trainer van Onder 19, na afloop van de wedstrijd.

"We speelden tegen een goed Chelsea met veel beweging, veel positiewisselingen, goed positiespel. En ook fysiek is het een goede ploeg", aldus Adriaanse in gesprek met RTV Rijnmond. "Zij hebben veel individuele kwaliteit en dat hebben ze ook laten zien. Dan krijg je zo'n uitslag."

Adriaanse kijkt terug op een mooi toernooi met zijn ploeg. "Het was een mooie leerschool voor ze. We hebben acht Europese wedstrijden gespeeld. Dan krijg je weerstand, moet je je anders voorbereiden en ben je veel onderweg. Dat is een hele ervaring voor ze. Dat zullen ze op moeten pakken om zich door te ontwikkelen."

Welke spelers uit zijn ploeg de potentie hebben om het eerste te halen, durft Adriaanse niet te zeggen. "Dat is moeilijk, het heeft natuurlijk ook te maken met je eerste elftal. Er zijn jongens die mogelijkheden hebben, maar daar zullen ze wel iedere dag honderd procent voor moeten geven. Alleen dan word je beter. Als je het alleen op talent wil doen, kan je de mist ingaan", aldus de trainer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties