Jones: ''Het is een opbouw-seizoen''

dinsdag 20 februari 2018 21:22 86.580 keer bekeken 376 reacties Pro Shots

Brad Jones maakt, naast Nicolai Jorgensen, Karim El Ahmadi, Sofyan Amrabat, Renato Tapia en Sam Larsson, kans om als Feyenoorder naar het WK te gaan. Bert van Marwijk, bondscoach van Australië, overweegt om de keeper van de Rotterdammers op te nemen in de selectie.

"We hebben elkaar na de wedstrijd (tegen Heracles, red.) ontmoet. Ik stelde mezelf voor en we moeten maar zien wat er uit komt. Hij heeft me veel gezien de afgelopen anderhalf jaar. Hij weet wat hij krijgt als hij mij selecteert. We zien het wel."

Dan zullen de prestaties van Feyenoord wel beter moeten worden. "Als het hier niet goed gaat, heeft dat ook gevolgen voor het nationale team. Ik hoop dat ik fit blijf en dat ons spel steeds beter wordt", zo vertelt Jones aan FOX Sports.

Ondanks het moeizame seizoen van Feyenoord ziet Jones de toekomst van Feyenoord niet zo somber in. "Het is een opbouw-seizoen. We zijn ons halve team kwijt geraakt. Spelers bij Feyenoord groeien snel." De keeper wijst op de stormachtige ontwikkeling van Terence Kongolo en Rick Karsdorp tijdens het vorige seizoen.

"De nieuwe spelers zijn drie of vier jaar jonger. Zij hebben tijd nodig. Dan moet je weer opbouwen. Deze jongens moeten ingepast worden. Het positieve is dat we volgend seizoen hopelijk dezelfde spelers hebben. Je hebt meer ervaring en tijd samen nodig. Dan zie je een sterker team, dat profijt heeft van een wat lastig jaar."

Gerelateerd nieuws
376 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 173 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71024 leden - Op dit moment zijn 744 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved