Van Persie: ''Karim en Tonny zijn geweldenaren in de ploeg''

Van Persie: ''Karim en Tonny zijn geweldenaren in de ploeg''

Robin van Persie is te spreken over Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena. De matchwinnaar van de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo speelde samen met de twee Feyenoorders op het middenveld en is onder de indruk van al het werk dat ze verrichten.

''Karim en Tonny zijn geweldenaren in de ploeg,'' vertelt Van Persie in gesprek met De Telegraaf. ''In trainingen en in wedstrijden zijn zij de mannen die altijd druk zetten en die altijd voorop gaan in de strijd. Ze doen ongelooflijk veel voor het elftal. Ik zie dat nu met eigen ogen.”

Zondag wacht voor Feyenoord de topper tegen PSV. Een paar dagen later de halve finale voor de KNVB Beker. Van Persie is nog niet klaar voor drie wedstrijden in zes dagen. ''Het is waar dat drie wedstrijden in zes dagen een schema is dat nog niet in mijn ritme zit. Daarbij is het een aparte situatie. We willen als ploeg toch zo hoog mogelijk eindigen in de competitie.''

''Ik heb dat één keer meegemaakt met Manchester United. Het ene jaar wonnen we de titel in de Premier League en het volgende jaar werden we zevende. Dat was een echte downer. Maar ja, de halve finale is volgende week misschien wel de belangrijkste wedstrijd om kans te maken een hoofdprijs te winnen,'' besluit de spits.

[poll=356]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties