Lof voor Diks: ''Hij viel niet uit de toon''

Lof voor Diks: ''Hij viel niet uit de toon''

Kevin Diks stond zondag weer eens in de basisopstelling van Feyenoord. Voor de verdediger was het zijn eerste basisplaats sinds de uitwedstrijd tegen Roda JC. De 21-jarige Diks stond niet aan de gebruikelijke rechterkant van de verdediging, maar speelde als linksback.

"Een kinderhand is snel gevuld, maar je kan zeggen dat hij het goed heeft gedaan", stelt Sinclair Bischop, Feyenoord-verslaggever van RTV Rijnmond. "De belangrijkste speler van Heracles Almelo, Brandley Kuwas, hebben we niet heel veel gezien, al kon hij in de eerste helft wel de 0-1 maken."

"Dan doe je het goed, maar je zag wel dat hij geen linksback is", vervolgt hij in FC Rijnmond. "De maatstaven neem je ook wat anders omdat je gewend bent dat Diks vaak een onvoldoende haalt bij Feyenoord. Ik denk dat je al met al positief kan zijn over het optreden van Diks, hij viel niet uit de toon."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties