''Misschien is Boëtius wel niet zo goed als we denken''

zondag 18 februari 2018 21:15 97.125 keer bekeken 380 reacties Pro Shots

Door de afwezigheid van de geblesseerde Sam Larsson en de geschorste Bilal Basacikoglu, kreeg Jean-Paul Boëtius zondag weer eens een kans in de basiself van Feyenoord. De buitenspeler kon echter weinig potten breken tegen Heracles Almelo.

"Misschien is hij wel niet zo goed als we allemaal denken", zegt Ruud van Os, Chef Sport van RTV Rijnmond. "Je hebt van die voetballers die goed kunnen presteren als het zonnetje schijnt. Als het er echt om gaat en de blaadjes gaan vallen, dan wordt het allemaal wat minder."

"Dan komt er wat kritiek van buitenaf, wat het negatieve gevoel versterkt", vervolgt hij. "Dan gaan ze nog minder spelen. Ik denk dat Boëtius niet zo heel goed is. Technisch gezien wel, maar hij is niet hard genoeg om een goede profvoetballer te zijn bij een topclub."

"Ik denk dat het een jongen is die alleen kan renderen als hij vertrouwen krijgt, maar dat krijg je niet altijd bij een topclub", voegt journalist Sinclair Bischop toe in FC Rijnmond. "Op het moment dat hij de hete adem van een andere speler voelt en niet altijd speelt, dan is het ook gelijk helemaal niets."

"Dat zag je ook in zijn periode onder Fred Rutten. Dan is het ook heel slecht wat hij laat zien", aldus de Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond. "Hij kan wel beter dan wat hij de laatste weken heeft laten zien."

Gerelateerd nieuws
380 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 146 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 613 mensen actief, waarvan 169 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved