''Misschien is Boëtius wel niet zo goed als we denken''

''Misschien is Boëtius wel niet zo goed als we denken''

Door de afwezigheid van de geblesseerde Sam Larsson en de geschorste Bilal Basacikoglu, kreeg Jean-Paul Boëtius zondag weer eens een kans in de basiself van Feyenoord. De buitenspeler kon echter weinig potten breken tegen Heracles Almelo.

"Misschien is hij wel niet zo goed als we allemaal denken", zegt Ruud van Os, Chef Sport van RTV Rijnmond. "Je hebt van die voetballers die goed kunnen presteren als het zonnetje schijnt. Als het er echt om gaat en de blaadjes gaan vallen, dan wordt het allemaal wat minder."

"Dan komt er wat kritiek van buitenaf, wat het negatieve gevoel versterkt", vervolgt hij. "Dan gaan ze nog minder spelen. Ik denk dat Boëtius niet zo heel goed is. Technisch gezien wel, maar hij is niet hard genoeg om een goede profvoetballer te zijn bij een topclub."

"Ik denk dat het een jongen is die alleen kan renderen als hij vertrouwen krijgt, maar dat krijg je niet altijd bij een topclub", voegt journalist Sinclair Bischop toe in FC Rijnmond. "Op het moment dat hij de hete adem van een andere speler voelt en niet altijd speelt, dan is het ook gelijk helemaal niets."

"Dat zag je ook in zijn periode onder Fred Rutten. Dan is het ook heel slecht wat hij laat zien", aldus de Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond. "Hij kan wel beter dan wat hij de laatste weken heeft laten zien."

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties