Vermoedelijke opstelling: Diks, Nieuwkoop en Toornstra

zaterdag 17 februari 2018 07:00 115.455 keer bekeken 399 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst kan tegen Heracles Almelo niet beschikken over de aanvallers Bilal Basaçikoglu (schorsing) en Sam Larsson (hamstringblessure). De verdedigers Jeremiah St. Juste en Ridgeciano Haps zijn onzeker voor het duel van aanstaande zondag. Tyrell Malacia is geschorst.

De trainer van Feyenoord moet dus puzzelen in zijn opstelling. Het Algemeen Dagblad verwacht dat de Rotterdammers starten met Nieuwkoop en Diks als vervangers van St.Juste en Haps. Het middenveld zal vermoedelijk bestaan uit El Ahmadi, Van Persie en Vilhena.

Vanwege de afwezigheid van Basaçikoglu en Larsson lijkt een basisplaats voor Boëtius een logisch gevolg, maar de trainer heeft aangegeven niet tevreden te zijn met de aanvaller. De krant verwacht dan ook dat Toornstra als hangende linksbuiten gaat spelen.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka over de vermoedelijke opstelling van deze week. ''Het is gokwerk, maar ik denk dat Toornstra dan naar links schuift. Omdat Boëtius te horen heeft gekregen dat alles niet goed is. Dan zou hij alleen spelen met gebrek aan beter. En Toornstra kan zorgen voor wat meer balans."

"Als hij fysiek klaar is, dan is dit het ideale moment,'' zegt de journalist over Van Persie. ''Tegen PSV is niet het moment om je debuut te maken in de basis. Van Bronckhorst zei dat hij erover nadacht en dat het uur in het tweede elftal van Feyenoord Van Persie had goed gedaan. Het zou goed kunnen dat hij achter de spits gaat spelen.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Jones; Nieuwkoop, Van Beek, Van der Heijden, Diks; El Ahmadi, Van Persie, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Toornstra.

Gerelateerd nieuws
399 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 145 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 99 mensen actief, waarvan 51 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved