Makaay: ''De jonge gasten bij ons vonden het geweldig''

Makaay: ''De jonge gasten bij ons vonden het geweldig''

Roy Makaay is onder de indruk van Robin van Persie. De oud-voetballer smult op de trainingen en in wedstrijden van de dingen die de Feyenoorder nog steeds kan. Ook is Van Persie er niet vies van om extra te trainen en mee te spelen bij de beloften.

''Het is mijn werk natuurlijk, maar ik sta langs de kant of op het veld ook als liefhebber. Dan geniet ik van bepaalde aannames of de manier waarop hij iemand vrij voor de keeper zet,'' zegt Makaay. ''Soms lijkt het heel simpel. Maar de makkelijkste ballen in de ruimte spelen, zijn de moeilijkste. Robin beheerst dat als geen ander.''

Afgelopen maandag speelde Van Persie een uur mee met de beloften. De aanvaller lijkt hierdoor klaar voor een basisplaats morgen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. ''De jonge gasten bij ons vonden het geweldig om met Robin te spelen. Kijk wat dit betekent voor Dylan Vente. Daar wordt hij alleen maar beter van,'' vertelt Makaay in gesprek met De Telegraaf.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties