Van Beek: ''Kritiek op Van Bronckhorst is onterecht''

Van Beek: ''Kritiek op Van Bronckhorst is onterecht''

Het gaat op sportief gebied niet goed met Feyenoord. De regerend landskampioen staat op de vierde plek in de Eredivisie en strijdt alleen nog mee om de beker. Ook de kritiek op trainer Giovanni van Bronckhorst neemt toe, al is verdediger Sven van Beek het daar niet mee eens.

"Dat is helemaal onterecht. Als team moeten we naar onszelf kijken, niet naar de trainer", aldus Van Beek in gesprek met RTV Rijnmond. "Hij stelt elf spelers op, wie dat zijn maakt niet uit. We moeten honderd procent geven, dan moeten wij altijd beter zijn dan de tegenstander." Over de steun van de supporters heeft de spelersgroep volgens Van Beek weinig te klagen. "We krijgen nog steeds genoeg krediet van ze. Maar we zijn het ze verplicht om hoger te staan dan nu."

"We weten wat we kunnen en we kunnen allemaal heel goed voetballen", gaat Van Beek verder. "Ik denk dat we gewoon terug moeten naar de basis. Keihard werken voor elke meter. Ik denk dat als je daarmee begint, honderd procent inzet, dat we heel ver kunnen komen." Een voordeel voor de Rotterdammers is dat de komende drie wedstrijden in De Kuip worden gespeeld. "De supporters geven ons altijd een extra boost. Dat geeft ons veel energie. Van daaruit moeten we onze taken uit gaan voeren. Dan kunnen we van iedereen winnen."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties