''Dan kun je toch niet zeggen dat je een topclub bent?''

''Dan kun je toch niet zeggen dat je een topclub bent?''

Feyenoord is bezig aan een zeer moeizaam seizoen. De achterstand van de regerend landskampioen op koploper PSV bedraagt na 23 wedstrijden 22 punten. Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, geeft zijn mening over de huidige gang van zaken bij Feyenoord.

De journalist keek op toen hij voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse (3-1 verlies) op het wedstrijdformulier keek. "Ineens stond Bilal erin", zegt Krabbendam in een nieuwe aflevering van Betweters. "Nou, die hebben we drieënhalf jaar gezien. Dat was drieënhalf jaar bijna niks."

"Dus ja, op het wisselbeleid is best wel wat aan te merken. Tegelijk kan Giovanni van Bronckhorst natuurlijk wel dat geweldige lijstje overleggen met die vier prijzen en zeker in de historie van Feyenoord is dat natuurlijk ongekend. Op nationaal niveau is volgens mij een van de meeste succesvolle trainers", aldus Krabbendam.

"Als je daar genoegen mee neemt als club, na zo'n jaar als dat je kampioen bent geworden, je wint de beker en je zegt het is eigenlijk wel prima zo. Hoe hoog leg je de lat dan? Dan kun je toch niet zeggen dat je een topclub bent, als je dat goed genoeg vindt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties