''We moeten blij zijn met die steun van onze supporters''

''We moeten blij zijn met die steun van onze supporters''

Feyenoord O19 neemt het in de achtste finales van het Youth League op tegen Chelsea O19. Het team van trainer Cor Adriaanse speelt een uitwedstrijd tegen het jeugdteam van de Engelse topclub. Er zal, net zoals in de uitwedstrijd tegen FC Nitra (2-3 winst), hoogstwaarschijnlijk een groot aantal supporters van Feyenoord aanwezig zijn.

"Dat er supporters van Feyenoord naar de wedstrijd in de Youth League komen, verbaast mij niet", zegt Raymond van Meenen, manager van de Feyenoord Academy. "Ik denk dat ik redelijk weet hoe onze supporters in elkaar zitten als het gaat om het volgen van hun club. Dan zie je natuurlijk bij het eerste elftal, maar ook gaandeweg de route van O19 in Europa."

"Toen we aan FC Nitra werden gekoppeld kregen we al veel vragen. Ik denk dat we ook blij moeten zijn met de steun van de supporters. Dat zie je aan het team. Zij vieren de overwinning met de supporters, daar zijn we heel blij mee", stelt hij in Feyenoord TV.

In eerste instantie leek de wedstrijd tegen Chelsea O19 achter gesloten deuren te worden gespeeld. "Wel of geen supporters was vlak na de loting nog een discussiepunt met Chelsea zelf. Zij zijn gewend om hun wedstrijden op het Cobham Training Centre te spelen. Daar kunnen weinig toeschouwers terecht."

"Wij hebben direct aangegeven dat die locatie niet onze voorkeur had en dat wij graag supporters de kans wilden geven om de wedstrijd te bezoeken. Al is het maar voor de sfeer en entourage, maar zeker ook voor de support. Chelsea is toen gaan kijken naar een alternatief, daar is toen het stadion van Aldershot Town FC uitgekomen."

De wedstrijd van Feyenoord O19 tegen Chelsea O19 wordt gespeeld op woensdag 21 februari om 19:00 plaatselijke tijd (20:00 uur Nederlandse tijd). Informatie over de kaartverkoop is nog niet bekend.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties