Kramer over 'kroketgate': ''Nooit mijn bedoeling geweest''

Kramer over 'kroketgate': ''Nooit mijn bedoeling geweest''

Michiel Kramer maakt het seizoen af als speler van Sparta. De spits mocht bij Feyenoord vertrekken nadat hij ophef creëerde door in de rust van de bekerwedstrijd tegen Heracles voor het oog van de camera een broodje kroket te eten. Die ophef is echter nooit zijn bedoeling geweest, zo vertelt hij nu aan RTV Rijnmond.

"Dat zegt iedereen, maar zo was het niet. Als ik bewust iets had willen doen, had ik wel iets anders gedaan dan een broodje eten", zegt Kramer, die zijn actie niet onprofessioneel wil noemen. "Dat vinden jullie, maar volgens mij is het gewoon een broodje. Niets meer, niets minder. Of ik het nou binnen opeet of zoals nu het laatste stukje buiten."

Kramer geeft wel toe dat hij niet lekker in zijn vel zat bij Feyenoord, nadat hij op de bank was beland. "Dat was ook helemaal geen geheim. Iedereen weet dat ik daar anderhalf jaar lang best moeite mee heb gehad. Maar het is nooit mijn bedoeling geweest om dan maar even te laten zien dat ik schijt aan iedereen heb, zo was het helemaal niet."

Ondanks zijn onvrede over de laatste periode, kijkt de spits met een goed gevoel terug op zijn tijd bij Feyenoord. "Feyenoord is voor mij een droom die is uitgekomen. Ik heb twee keer op de Coolsingel gestaan, dat kunnen niet heel veel spelers zeggen. Ik ben tevreden."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties