Kein Geloel: ''Iedereen bij Feyenoord verdient een rode kaart''

dinsdag 13 februari 2018 07:30 78.770 keer bekeken 186 reacties Pro Shots

Een wanstaltige middag in Arnhem, afgemaakt met twee rode kaarten. Maar buiten de prenten voor Malacia en Bilal verdient praktisch heel Feyenoord een rode kaart. Tapia vanwege zijn wangedrag op sociale media, Gio omdat hij vindt dat we de vierde plek vast moeten houden, Feyenoord in zijn geheel omdat de openbare training ineens besloten werd. Rood voor het totale gebrek aan idee op het veld. Rood voor de verplichte antwoorden in interviews waar oprechte frustratie en woede ontbreekt.

Een hele kleine pleister op de wonde: Onder 19 die naam maakt in Europa en het op mag nemen tegen de leeftijdsgenoten van Chelsea. Johan, Rob en Wesley zijn in aflevering 69 van Kein Geloel wel van mening dat er - nu er in de Eredivisie niets meer te halen valt - wel wat jeugd minuten mag gaan maken. Al is het maar om nog wat plezier uit het kijken naar Feyenoord te halen. Een wat grotere pleister: de goal van Van Persie én zijn interview met FOX na afloop.

En van die spaarzame momentjes moeten we het hebben. Dus is het hoog tijd om eens te denken aan alternatieven om een weekend Feyenoord wat draagzamer en vooral leuker te maken. Enkele tips: een zaterdagmiddag op Varkenoord ronddwalen, met lauw bier uit volle borst meezingen met Lee Towers of met Johan naar basketbal kijken.

Tot slot: heel veel sterkte!

Gerelateerd nieuws
186 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66502 leden - Op dit moment zijn 990 mensen actief, waarvan 146 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved