''Keihard werken en zorgen dat het vertrouwen terugkeert''

dinsdag 13 februari 2018 07:10 65.975 keer bekeken 255 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst is inmiddels niet meer te benijden als trainer van Feyenoord: media en supporters duikelen over elkaar heen om zijn tactische vondsten en wisselbeleid te bekritiseren. De coach zelf blijft rustig onder de aanmerkingen. "Ik ben niet anders gewend."

"Als speler niet en als trainer eigenlijk ook niet. Kritiek is er altijd en druk ook. Of de huidige situatie mij zorgen baart? Natuurlijk. Maar het enige dat wij kunnen doen is keihard werken en zorgen dat het vertrouwen terugkeert", zo vertelt de oefenmeester aan het Algemeen Dagblad.

Steven Berghuis legt de schuld niet bij de trainer, maar bij zichzelf en zijn medespelers. "Het lijkt soms misschien of we niet willen, omdat we overal te laat zijn, maar we willen allemaal. Dat is een vervelende constatering en ik vind het moeilijk om te zeggen, want ik speelde bij Vitesse ook een draak van een wedstrijd. Maar het is wel zo."

De doelstelling voor het huidige seizoen is voor Van Bronckhorst in ieder geval duidelijk. "Plek vier vasthouden en eventueel nog om plek drie strijden. En uiteraard de beker proberen te winnen. Zo is de situatie nu."

Gerelateerd nieuws
255 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 116 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66489 leden - Op dit moment zijn 829 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved