Chelsea O19 - Feyenoord Onder 19 op woensdag 21 februari

Chelsea O19 - Feyenoord Onder 19 op woensdag 21 februari

De UEFA Youth League-wedstrijd van Feyenoord Onder 19 tegen Chelsea Onder 19 wordt gespeeld op woensdag 21 februari aanstaande. Het duel in de achtste finales van het toernooi begint om 19:00 uur plaatselijke tijd (20:00 uur Nederlandse tijd).

Speellocatie
De wedstrijd tussen de talenten van Chelsea en Feyenoord wordt gespeeld in het stadion van Aldershot Town FC (The EBB Stadium) in Aldershot, een plaatsje op ongeveer een uur rijden van Londen. Net als tegen FC Nitra krijgen Feyenoord-supporters de mogelijkheid het team achterna te reizen en te steunen op jacht naar een plek in de volgende ronde. Informatie over de kaartverkoop wordt zodra bekend gecommuniceerd via de officiële clubkanalen.

Feyenoord Onder 19 werd vrijdag tijdens de loting gekoppeld aan de leeftijdgenoten van Chelsea. Meer informatie over de loting en het vervolgtraject van het toernooi lees je hier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties