Mulder over Tapia: ''Moet je hem er dan gelijk naast zetten?''

maandag 12 februari 2018 14:54 70.110 keer bekeken 131 reacties Pro Shots

Renato Tapia kwam dit seizoen tot twaalf wedstrijden in Feyenoord 1, maar wisselde goede momenten vaak af met mindere momenten. Sinds de wedstrijd tegen FC Groningen moest de Peruviaan zijn positie in het hart van de defensie afstaan aan Jan-Arie van der Heijden.

Analist Youri Mulder snapt niet dat trainer Giovanni van Bronckhorst de 22-jarige Tapia op de reservebank heeft gezet. "Als ik tegen Vitesse Van der Heijden en Sven van Beek zie spelen, is elke bal in de diepte gevaarlijk. Ik vond Tapia tegen PSV een wereldpartij spelen. Dan is er in de media een beetje twijfel als hij een foutje maakt (tegen VVV Venlo, red.)."

"Het is een goede jonge speler en hij speelt straks op het podium van een wereldkampioenschap", zegt Mulder in het Ziggo Sport-programma Rondo. "Moet je dan gelijk de oren laten hangen naar het Algemeen Dagblad en hem ernaast zetten?"

"Het is dezelfde speler die in de Champions League fout na fout maakte", reageert Wim Kieft. "Hij is niet geschikt voor dat niveau, niet op die plek in ieder geval. Hij is geen verdediger. Vanaf september speelt hij al op die plek en echt niet zo goed zoals je zegt."

Gerelateerd nieuws
131 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66502 leden - Op dit moment zijn 939 mensen actief, waarvan 149 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved