'Gio' in zwaar weer: ''Zou niet in zijn schoenen willen staan''

zondag 11 februari 2018 22:49 88.250 keer bekeken 338 reacties Pro Shots

Feyenoord is bezig aan een zeer moeizaam seizoen. De Rotterdammers kroonden zich vorig jaar tot kampioen van Nederland, maar na 23 wedstrijden in het huidige seizoen is het alles behalve een zekerheidje of het team in de top drie van de competitie zal eindigen.

Na de nederlaag tegen Vitesse (3-1) zal de druk op trainer Giovanni van Bronckhorst toenemen. "Dat beseft hij zelf ook", zegt oud-Feyenoorder Ruben Schaken. "Hij heeft in de top gewerkt en werkt in de top. Dat is bij Feyenoord niet anders, maar hij moet het nu ombuigen. Hoe? Dat is aan hem. Ik zou niet in zijn schoenen willen staan, als ik eerlijk ben."

"Het is een moeilijke klus maar ik hoop dat Van Bronckhorst en zijn technische staf er mee om kunnen gaan en het kunnen ombuigen", aldus de oud-voetballer in FC Rijnmond. "Ik denk ook dat ze Van Persie daar heel hard in nodig zullen hebben. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me best wel erger aan het feit dat hij maar tien minuten of een kwartier mag opdraven."

"Die man is geniaal, dus gebruik hem", vervolgt Schaken over Van Persie. "Ik vind hem fit en gretig ogen. Die goal (tegen Groningen, red.) is geen gelukje, daar zit zoveel kwaliteit in. Je zit in een moeilijke fase, dus waarom laat je hem niet de kar trekken?"

"Ten koste van wie? Niets ten nadele van Jens Toornstra, want die is ook goed en hij komt wel bovendrijven, maar die is ook onzichtbaar en even niet in goeden doen. Ik zou Jorgensen altijd in het team houden. Hij is een aanspeelpunt, die wil Van Persie in stelling brengen. Met twee harde werkers er achter, Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi, heb je wat meer creativiteit en ga je wel weer wedstrijden winnen."

Gerelateerd nieuws
338 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 98 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66489 leden - Op dit moment zijn 849 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved