''Een kleine reorganisatie zou wel op zijn plaats zijn''

zondag 11 februari 2018 17:25 111.630 keer bekeken 461 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft in een rood gekleurde wedstrijd een pijnlijke 3-1 nederlaag tegen Vitesse geleden. Ondanks een 0-1 voorsprong voor de Rotterdammers bleken de Arnhemmers tegen eerst tien en daarna negen Feyenoorders toch te sterk. Volgens Feyenoordwatcher Martijn Krabbendam lag het verlies niet alleen aan het ondertal. "Als je het over de hele wedstrijd bekijkt houdt het voetballend gezien weer niet over."

"Het was gewoon weer matig. Spelers wisten van elkaar niet wat ze deden. Er viel geen lijn te ontdekken en dat is het probleem wat we de laatste tijd al schetsten. Dat zag je vandaag weer terugkomen. Tegen een Vitesse dat zelf ook niet groots was, dat ruimtes weggaf en zeker voor rust op bepaalde momenten slap speelde. Dan moet je in staat zijn om daar gebruik van te maken."

Zou Giovanni van Bronckhorst de boel weer op de rails kunnen krijgen? "Dat is de vraag. Hij zit nu midden in het seizoen, dus dit probleem is niet meer op te lossen. Het is nu gewoon uitspelen, proberen de beker te winnen en dan in de zomer bepalen wat je als club wil", zo vertelt Krabbendam aan Voetbal International. "Een kleine reorganisatie zou wel op zijn plaats zijn en dan moet je kijken welke trainer daar bij past."

"Ook al wint hij straks zijn vierde prijs in drie jaar, dat moet je ook niet vergeten. Daar is hij natuurlijk ook verantwoordelijk voor. Alleen op een gegeven moment kom je als club op een punt dat je de volgende stap moet gaan zetten en dat is nu het probleem waarmee Feyenoord worstelt."

Gerelateerd nieuws
461 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 175 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66489 leden - Op dit moment zijn 718 mensen actief, waarvan 193 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved