El Ahmadi: ''Moeten niet denken dat we met leuk voetbal winnen''

El Ahmadi: ''Moeten niet denken dat we met leuk voetbal winnen''

Feyenoord beleefde zondag een pijnlijke middag in Arnhem. De Rotterdammers gingen met 3-1 onderuit op bezoek bij Vitesse en eindigden de wedstrijd met negen man. Bilal Basacikoglu en Tyrell Malacia kregen een rode kaart. Karim El Ahmadi vond zijn team niet volwassen spelen.

"We kwamen op een 0-1 voorsprong en er was niet veel aan de hand. Als we met die voorsprong de rust in gingen, was het wat. Dat lukte alleen niet. In de tweede helft, na die rode kaart, ging alles mis wat er mis kon gaan. Als je met 0-1 voorstaat moeten we mannen zijn en niet zo kinderachtig op 1-1 komen", zegt de aanvoerder in gesprek met FOX Sports.

"Vorig jaar hebben we veel wedstrijden gewonnen op basis van passie en strijd. We moeten niet denken dat we met leuk voetbal ook wedstrijden winnen. We moeten met z'n allen de beuk erin gooien, dat zie ik ons bij vlagen niet goed doen. Als we dat niet goed doen, kunnen we van iedereen verliezen. We hadden vandaag aansluiting kunnen maken, maar dat is niet gelukt..."

[dumpitem=17049]

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties