'Gio': ''Denk dat Robin al die vragen ook vervelend vindt''

'Gio': ''Denk dat Robin al die vragen ook vervelend vindt''

Feyenoord start zondag met nagenoeg dezelfde basisopstelling in de wedstrijd tegen Vitesse als in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen. Alleen Bilal Basacikoglu is nieuw in de basiself, hij vervangt de geblesseerde Sam Larsson. Robin van Persie start dus opnieuw op de reservebank.

"Ik begrijp wel dat er de laatste weken veel vragen over Robin zijn", stelt trainer Giovanni van Bronckhorst tegen FOX Sports. "Dat krijg je natuurlijk als je een speler in je team hebt die veel heeft bereikt en zo'n status als Robin heeft. We weten wat hij kan en waar hij vandaan komt. Hij heeft natuurlijk weinig gespeeld en een blessure gehad."

"Vandaag kan hij langer spelen dan de vorige wedstrijd. Maximaal een half uur? Ja. Ik denk dat Robin het ook vervelend vindt dat hij steeds die vragen krijgen. Het belangrijkste is dat we winnen en dat staat bij ons allebei op nummer één."

Door de basisplek van Basacikoglu start Jean-Paul Boëtius opnieuw op de reservebank. "Ik wil niet praten over Jean-Paul. Het is altijd makkelijk om juist te vragen naar de jongens die niet spelen. Ik praat alleen liever over waarom Bilal wel speelt. Ik ben blij hoe hij zich opstelt. Hij is harder gaan werken, traint goed en zit goed in zijn vel. Daarom heb ik voor hem gekozen."

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties