''Ik ben benieuwd hoe Feyenoord gaat handelen''

''Ik ben benieuwd hoe Feyenoord gaat handelen''

Feyenoord draait niet goed in de competitie en staat een straatlengte achter op koploper PSV. De Rotterdammers verspeelden zelfs punten tegen VVV-Venlo en NAC Breda in De Kuip. Hierdoor is het gat opgelopen tot negentien punten.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst heeft zich wel geplaatst voor de halve finale van de KNVB Beker, waardoor het seizoen toch nog kan worden afgesloten met een prijs. Volgens Feyenoord-watcher Mikos Gouka moet de clubleiding na het seizoen kritisch kijken naar de afgelopen maanden.

"Ook als Feyenoord de beker wint, moet er goed geëvalueerd worden wat er dit seizoen allemaal mis is gegaan in De Kuip. Ik ben benieuwd hoe Feyenoord gaat handelen, als de beker daadwerkelijk gewonnen wordt.''

''Gaan dan de duimen omhoog in het Maasgebouw, vanwege het behalen van weer een prijs, waar iets in zit,'' vervolgt de journalist in het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond. ''Of wordt er gezegd dat de lat omhoog moest na de landstitel, maar Feyenoord niet heeft thuisgegeven. En waar lag dat dan aan?''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties