Kaartverkoop Benefietwedstrijd start zaterdag

vrijdag 9 februari 2018 15:58 34.155 keer bekeken 37 reacties Pro Shots

De kaartverkoop voor de Benefietwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag gaat zaterdag (morgen) om 9:00 uur van start. Met het duel, dat op woensdag 21 maart (18:00 uur) wordt gespeeld in De Kuip, wordt geld opgehaald voor Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. Deze stichting zet zich via de campagne ‘Support Casper’ in voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker.

Kaarten voor € 12,50
Kaarten voor de Benefietwedstrijd kosten € 12,50 per stuk en zijn te koop via de Online Ticketshop. Per persoon kan een onbeperkt aantal kaarten worden gekocht. Seizoenkaarten zijn niet geldig bij de Benefietwedstrijd.

Extra donatie
De actie Support Casper is mede opgezet door prof. dr. Casper van Eijck. Naast clubarts van Feyenoord is Casper van Eijck ook werkzaam bij het Erasmus MC als chirurg en onderzoeker op het gebied van alvleesklierkanker. Wil je de actie Support Casper extra ondersteunen? Het is mogelijk om tijdens het verkoopproces in de ticketshop een extra bedrag te doneren. Ook kun je meedoen aan de SMS-actie. Als je CASPER sms’t naar 4333, doneer je €3.

Kameraadjeswedstrijd
Het duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag is tevens een Kameraadjeswedstrijd. De verkoop voor leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes start op zaterdag 17 februari. Leden worden op vrijdag 16 februari per e-mail geïnformeerd over het verkoopproces.

Vakantieveilingen
Er wordt voor de Benefietwedstrijd ook gebruik gemaakt van verkoop via Vakantieveilingen. Via deze verkoop zijn echter niet alle vakken beschikbaar en kun je als supporter niet je eigen plaats kiezen. Dit kan in de Feyenoord Ticketshop wel.

Laatste headlines
37 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 16 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63442 leden - Op dit moment zijn 999 mensen actief, waarvan 420 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting