Toornstra snapt niets van kritiek op Basacikoglu

Toornstra snapt niets van kritiek op Basacikoglu

Bilal Basacikoglu was donderdagavond belangrijk voor Feyenoord. De Turkse aanvaller, die als invaller in actie kwam, bediende met een prima voorzet Jens Toornstra die vervolgens de openingstreffer binnenschoot. In de ogen van veel supporters kon Basacikoglu de afgelopen maanden weinig goed doen.

"Ik kan niet begrijpen dat er kritiek is op Bilal", zegt Toornstra tegenover Goal. "Het is een speler van Feyenoord en ik vind dat je sowieso achter je eigen spelers moet staan. Die jongen werkt altijd heel hard en ik denk dat hij tegen FC Groningen goed heeft gespeeld. Ik heb die kritiek niet gemerkt, maar als jullie het hebben gehoord, dat zou ik wel raar vinden."

Ook oud-Feyenoorder Eljero Elia liet donderdagavond van zich horen. "Lekker Bilal", schreef hij op Twitter. "Nu moeten jullie wat zeggen. Eerst afzagen en nu niks zeggen", gevolgd voor #bah. Ook enkele analisten, waaronder Pierre van Hooijdonk, bekritiseerden Basacikoglu dit seizoen.

Lees meer over
Jens Toornstra Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties