Afgelopen | UEFA Youth League-loting Feyenoord Onder 19

Afgelopen | UEFA Youth League-loting Feyenoord Onder 19

Feyenoord Onder 19 plaatste zich dinsdagmiddag na een ware thriller tegen FC Nitra (2-3) voor de achtste finales van de UEFA Youth League. Vandaag (vrijdag) hoort de selectie van trainer Cor Adriaanse wie de komende tegenstander wordt. Om 13:00 uur wordt in het Zwitserse Nyon de loting verricht voor de volgende knock-outronde, die op dinsdag 20 of woensdag 21 februari wordt gespeeld.

Feyenoord Onder 19 kan als winnaar van een play-offwedstrijd enkel groepswinnaars treffen in de achtste finales. De zeven mogelijke tegenstanders zijn Barcelona, FC Basel, Bayern München, Chelsea, Liverpool, FC Porto en Tottenham Hotspur. Een derde ontmoeting in dit seizoen met Manchester City is niet mogelijk, omdat Feyenoord de Engelsen al trof in Groep F.

Knock-outfase
Door middel van een tweede loting wordt vrijdag ook bepaald welke ploeg thuis speelt. Er wordt daarna doorgeloot voor de volgende knock-outrondes. Daarbij gaat het telkens om één wedstrijd. De kwartfinales staan voor dinsdag 13 en woensdag 14 maart gepland, de halve finales worden op vrijdag 20 april gespeeld. De finale is op maandag 23 april. Zowel de halve finale als de finale vindt plaats in Nyon.

Update 13:14 | Feyenoord onder 19 wacht een uitwedstrijd tegen Chelsea FC.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties