''Het zou een positie kunnen zijn voor in de toekomst''

Jerry St. Juste speelde een sterke wedstrijd tegen FC Groningen. De verdediger was zelfs trefzeker in De Kuip en maakte de 2-0 in de tweede helft. Hij had zelfs een aantal mogelijkheden om meer doelpunten te maken. ''Als ik wat doelgerichter en rustiger was had ik er meer kunnen maken, inderdaad.''

Feyenoord kwam pas in de tweede helft op stoom. ''De eerste helft was inderdaad vrij matig. We waren slordig en kwamen er niet goed doorheen. We hebben in de tweede helft gezegd dat we er gelijk op moesten klappen, dat hebben we gedaan. En dat resulteerde in dat we meer konden voetballen en ruimtes konden opzoeken en tot kansen komen.''

De eerste helft leek het einde wedstrijd voor St.Juste, maar hij kon gelukkig verder spelen. ''Ja, ik kwam fout terecht. Ik heb nog steeds last van mijn rib en rug. Ik heb wat pijnstillers genomen en ben gewoon doorgegaan,'' zegt de verdediger in gesprek met RTV Rijnmond. De wedstrijd van zondag moet geen probleem zijn. ''Ik ga voldoende rust pakken en volledig herstellen en zorgen dat ik dan kan spelen.''

St.Juste speelt de laatste wedstrijden als rechtervleugelverdediger. Een plek waar hij zich steeds meer thuis gaat voelen. ''Op dit moment wel. Nu liggen er mogelijkheden en speel ik daar al een tijdje. Ik moet nog wel stappen maken, maar dat komt met ervaring. Het zou een positie kunnen zijn voor in de toekomst.''