MATCHDAY! Feyenoord - FC Groningen

MATCHDAY! Feyenoord - FC Groningen

Giovanni van Bronckhorst kan donderdag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (20:45 uur) vanaf de aftrap een beroep doen op de centrale verdedigers Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. Dat zei de trainer van Feyenoord woensdagmiddag tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel in De Kuip.

‘Iedereen is fit’, vertelde Van Bronckhorst. ‘Eric en Jan-Arie zijn op de trainingen sterker geworden. We hebben gekeken naar de mogelijkheid om ze afgelopen maandag met Feyenoord 2 te laten meespelen tegen SC Heerenveen 2, maar die wedstrijd zat tussen de wedstrijd van zondag en die van donderdag, dus dat was niet ideaal.’

Botteghin en Van der Heijden hebben deze week wel deelgenomen aan meerdere trainingen met de eerste selectie. Bart Nieuwkoop is ook hersteld van zijn hoofdblessure. ‘De keuze is nu groot, zeker in het centrum van de verdediging. Of ik dingen ga wijzigen hangt af van verschillende dingen.’

Berghuis

Steven Berghuis is ontevreden over het verloop van het huidige seizoen, maar kijkt wel uit naar de wedstrijd tegen FC Groningen. "Het is lekker dat we morgen weer kunnen spelen en er met een overwinning vandoor kunnen gaan", zei de aanvaller gisteren tegenover RTV Rijnmond. "Dan draait het weer een beetje. We kunnen er wel in blijven hangen, maar er staat altijd een volgende wedstrijd voor de deur."

Scheidsrechter

Serdar Gözübüyük is aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd Feyenoord - FC Groningen.

Historie

2012 - 2013 Feyenoord - FC Groningen 2-1
2013 - 2014 Feyenoord - FC Groningen 1-0
2014 - 2015 Feyenoord - FC Groningen 4-0
2015 - 2016 Feyenoord - FC Groningen 1-1
2016 - 2017 Feyenoord - FC Groningen 2-0

Lees meer over
Steven Berghuis Bart Nieuwkoop Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties