Lof voor Malacia: ''Heeft het fantastisch opgepakt''

woensdag 7 februari 2018 19:46 66.810 keer bekeken 269 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst is zeer onder de indruk van de prestaties van Tyrell Malacia. De jonge verdediger maakte zijn debuut in Feyenoord 1 in de Champions League-wedstrijd tegen Napoli. Vervolgens verdween hij, mede door de nodige blessures, niet meer uit de basiself.

"Tyrell heeft het fantastisch opgepakt en een bepaalde ontwikkeling meegemaakt dit seizoen", aldus Van Bronckhorst op de persconferentie. "Hij is bij ons begonnen bij de A-selectie, is daarna wat teruggevallen. Daarna heeft hij weer een goede periode gehad bij Feyenoord O/19 waardoor hij weer terugkwam in de selectie."

"Door blessures moest hij er vanuit het niets staan tegen Napoli", vervolgt hij. "Daarna heeft hij het ook geweldig gedaan. Hij maakt een ontwikkeling door die voor mij mooi is om te zien. Ik denk dat Tyrell daar heel trots op kan zijn, hoe goed hij zich heeft ontwikkeld."

"Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Ridgeciano Haps. Hij is een lange tijd weggeweest, daarna minuten gemaakt bij de beloften, heeft hard getraind en is nu weer beschikbaar. Ridgeciano is natuurlijk ook een fantastische back."

Gerelateerd nieuws
269 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65849 leden - Op dit moment zijn 759 mensen actief, waarvan 228 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved