Lof voor Malacia: ''Heeft het fantastisch opgepakt''

Lof voor Malacia: ''Heeft het fantastisch opgepakt''

Giovanni van Bronckhorst is zeer onder de indruk van de prestaties van Tyrell Malacia. De jonge verdediger maakte zijn debuut in Feyenoord 1 in de Champions League-wedstrijd tegen Napoli. Vervolgens verdween hij, mede door de nodige blessures, niet meer uit de basiself.

"Tyrell heeft het fantastisch opgepakt en een bepaalde ontwikkeling meegemaakt dit seizoen", aldus Van Bronckhorst op de persconferentie. "Hij is bij ons begonnen bij de A-selectie, is daarna wat teruggevallen. Daarna heeft hij weer een goede periode gehad bij Feyenoord O/19 waardoor hij weer terugkwam in de selectie."

"Door blessures moest hij er vanuit het niets staan tegen Napoli", vervolgt hij. "Daarna heeft hij het ook geweldig gedaan. Hij maakt een ontwikkeling door die voor mij mooi is om te zien. Ik denk dat Tyrell daar heel trots op kan zijn, hoe goed hij zich heeft ontwikkeld."

"Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Ridgeciano Haps. Hij is een lange tijd weggeweest, daarna minuten gemaakt bij de beloften, heeft hard getraind en is nu weer beschikbaar. Ridgeciano is natuurlijk ook een fantastische back."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties