Berghuis: ''Het is teleurstellend hoe het nu gaat''

Berghuis: ''Het is teleurstellend hoe het nu gaat''

Steven Berghuis kijkt uit naar de wedstrijd Feyenoord - FC Groningen. De Rotterdamse club kan tegen de Groningers de nare smaak die is overgebleven na de verloren wedstrijd tegen VVV Venlo wegspoelen.

"Het is lekker dat we morgen weer kunnen spelen en met een overwinning er vandoor kunnen gaan", zegt de aanvaller tegenover RTV Rijnmond. "Dan draait het weer een beetje. We kunnen er wel in blijven hangen, maar er staat altijd een volgende wedstrijd voor de deur."

"De lat ligt dit seizoen nog steeds hoog, iedereen legt hem even hoog als vorig jaar. Het loopt alleen moeizaam dit seizoen, we hebben een heel nieuw team. We kunnen niet meer vergelijken met vorig jaar. Het is teleurstellend hoe het nu gaat, maar we hebben nog genoeg om voor te spelen."

De slechte resultaten leidden tot kritiek op trainer Giovanni van Bronckhorst. "Dat is niet zo belangrijk voor ons. Je weet dat dat gaat gebeuren als je verliest bij Feyenoord en negentien punten achterstaat op de koploper. Zo werkt het nou eenmaal."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties