Steun voor 'Gio': ''Hij heeft het toch uitstekend gedaan?''

Steun voor 'Gio': ''Hij heeft het toch uitstekend gedaan?''

Feyenoord heeft het lastig. De regerend landskampioen staat een straatlengte achter op koploper PSV en de KNVB Beker is de enige prijs die het seizoen van de club nog kan redden. Trainer Giovanni van Bronckhorst ontvangt veel kritiek. Dat is niet terecht, vindt Hans Kraay Jr.

"Hij heeft het toch uitstekend gedaan? Vooral vorig seizoen", zegt de analist in Voetbal Inside. "Ook na zeven nederlagen en de hulp van Dick Advocaat heeft hij het goed gedaan. Nu staan ze negentien punten achter, dat is veel te veel. Ze hebben alleen te weinig creativiteit in de ploeg."

"Van Bronckhorst kan er niets aan doen dat hij geen creativiteit in zijn elftal heeft", voegt Johan Derksen toe in het RTL7-programma. "Dat is niet zijn schuld. Martin van Geel heeft voor miljoenen geïnvesteerd in nieuwe spelers. Het zijn veel spelers die een aardige wedstrijd kunnen spelen en hun best doen. Ze voegen alleen weinig toe aan het elftal."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties