''Tuurlijk zijn er ergernissen maar het zal niet snel ontsporen''

''Tuurlijk zijn er ergernissen maar het zal niet snel ontsporen''

Feyenoord is bezig aan een zeer moeizaam seizoen. De regerend landskampioen staat na 21 speelrondes in de Eredivisie op de vierde plaats met een achterstand van negentien punten op koploper PSV. Volgens Sjoerd Mossou, sportjournalist van het Algemeen Dagblad, speelt het niveau van de huidige selectie hierin een rol.

"Het is een combinatie van dingen, maar ik denk vooral dat het komt omdat ze niet of nauwelijks hebben doorgeselecteerd", zegt de journalist in FC Afkicken. "Het elftal is eigenlijk niet beter geworden. Ze zijn blijven investeren in subtoppers."

"Op geen enkele manier is er een speler aangetrokken met ervaring in de top die het team naar een hoger niveau kan brengen", vervolgt Mossou. "Ze zijn blijven scouten zoals ze dat de afgelopen jaren altijd deden. Als je dan geen topseizoen hebt, zak je snel naar de subtop."

De journalist verwacht niet dat de situatie voor grote problemen gaat zorgen. "Hij heeft wel veel krediet. Er ontstaat bij Giovanni van Bronckhorst niet snel een onhoudbare situatie, door het type trainer dat hij is. Tuurlijk zijn er ergernissen maar het zal niet snel ontsporen. Martin van Geel is ook niet een type dat de boel snel wil laten ontsporen en gekke dingen doet."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties