''Misschien heeft het inderdaad wel invloed''

''Misschien heeft het inderdaad wel invloed''

Feyenoord heeft mede door de sfeeractie van Het Legioen weten te winnen van PSV in de kwartfinale van de KNVB Beker. De spelers kregen volgens oud-voetballer Geert den Ouden daardoor het besef dat er niks te halen viel voor de Eindhovenaren in De Kuip.

De overwinning van Feyenoord kwam dan ook niet als een verrassing. ’’Nou nee, eigenlijk niet. De sfeer in het stadion was vooraf eigenlijk enigszins vergelijkbaar met die wedstrijd tegen Heracles in mei, waarin Feyenoord kampioen werd. Ik denk dat dat toch wel een soort besef met zich meebracht voor de selectie: we gaan hier volle bak spelen. Dat zag je ook vanaf minuut één.''

''In de beginfase klapt Feyenoord er wel lekker op, dus misschien heeft het inderdaad wel invloed,’’ vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel over de fakkels in FC Rijnmond. ''Bij Feyenoord blijven ze er niet blij mee. Het is gevaarlijk. Zeker met die vuurpijlen kunnen mensen gewond raken. Als liefhebber qua sfeer blijf ik het toch wel iets vinden hebben.''

Bekijk hieronder de volledige uitzending van FC Rijnmond met als gast Martijn Krabbendam, Geert den Ouden en Dennis van Eersel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties