''Er komt een wedstrijd aan dat Van Persie belangrijk is''

''Er komt een wedstrijd aan dat Van Persie belangrijk is''

Na het bereiken van de halve finale van het KNVB Bekertoernooi, vervolgt Feyenoord de competitie op bezoek bij VVV-Venlo. Marcel Meeuwis, die in zijn loopbaan als profvoetballer voor beide clubs actief was, verwacht een overwinning voor Feyenoord.

"Feyenoord gaat zondag winnen. Al zal dat niet gemakkelijk gaan", zegt hij tegen ELF Voetbal. "Ik vermoed een 0-1 of een 1-2 met een echte spitsengoal als winnende doelpunt. Nicolai Jörgensen of misschien Robin van Persie maakt die. Van Persie is nu drie weken bij de club. Er komt een wedstrijd aan dat hij belangrijk is. Dat kan zondag in Venlo zomaar eens gebeuren."

Na de overwinning op PSV in het bekertoernooi (2-0 winst) sprak aanvoerder Karim El Ahmadi dat zijn team de jacht op Ajax wilde inzetten. Volgens de Marokkaan zou Feyenoord de aartsrivaal nog kunnen inhalen. "Dat zie ik niet meer gebeuren. Ajax heeft veel kwaliteiten en is met name in eigen huis onverslaanbaar. Feyenoord zie ik wel in de top drie eindigen, maar achter PSV en Ajax."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties