''Je weet niet of je dit bedrag nog een keer voor hem krijgt''

''Je weet niet of je dit bedrag nog een keer voor hem krijgt''

Nicolai Jørgensen was tijdens de winterse transferwindow bijna dagelijks onderwerp van gesprek. De spits van Feyenoord stond in de belangstelling van Newcastle United. De Engelse club bracht meerdere keren een bod uit op de Eredivisie-topscorer van vorig seizoen, maar tot een overgang kwam het niet.

"Ze hebben een bod gedaan en waren bereid om best ver voor Jørgensen te gaan, maar niet ver genoeg voor Feyenoord", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, op de website van zijn werkgever. "Feyenoord wilde 25 miljoen euro, daar wilde en kon Newcastle United niet aan voldoen. Daardoor blijft Jørgensen vooralsnog in de Kuip."

"Tuurlijk is het een gok", vervolgt de journalist. "Je weet niet of je het bedrag dat nu op tafel lag nog een keer voor hem krijgt. Ze zeggen wel dat Jørgensen op het WK gaat spelen met Denemarken, dat klopt. Het geeft alleen geen enkele garantie. Je weet niet of Denemarken makkelijk door de poulefase komt en of hij doelpunten gaat maken. Het is allemaal afwachten."

"Feyenoord had een prijs in zijn hoofd en is nu bij machte en heeft de financiele daadkracht om bepaalde eisen te stellen. Dan is het aan de club om het zo te doen. Dat doen ze en ze houden Jørgensen in de Kuip. Een Feyenoord met Jørgensen is altijd beter dan een Feyenoord zonder Jørgensen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties