''Je weet niet of je dit bedrag nog een keer voor hem krijgt''

donderdag 1 februari 2018 12:31 122.240 keer bekeken 245 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen was tijdens de winterse transferwindow bijna dagelijks onderwerp van gesprek. De spits van Feyenoord stond in de belangstelling van Newcastle United. De Engelse club bracht meerdere keren een bod uit op de Eredivisie-topscorer van vorig seizoen, maar tot een overgang kwam het niet.

"Ze hebben een bod gedaan en waren bereid om best ver voor Jørgensen te gaan, maar niet ver genoeg voor Feyenoord", zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, op de website van zijn werkgever. "Feyenoord wilde 25 miljoen euro, daar wilde en kon Newcastle United niet aan voldoen. Daardoor blijft Jørgensen vooralsnog in de Kuip."

"Tuurlijk is het een gok", vervolgt de journalist. "Je weet niet of je het bedrag dat nu op tafel lag nog een keer voor hem krijgt. Ze zeggen wel dat Jørgensen op het WK gaat spelen met Denemarken, dat klopt. Het geeft alleen geen enkele garantie. Je weet niet of Denemarken makkelijk door de poulefase komt en of hij doelpunten gaat maken. Het is allemaal afwachten."

"Feyenoord had een prijs in zijn hoofd en is nu bij machte en heeft de financiele daadkracht om bepaalde eisen te stellen. Dan is het aan de club om het zo te doen. Dat doen ze en ze houden Jørgensen in de Kuip. Een Feyenoord met Jørgensen is altijd beter dan een Feyenoord zonder Jørgensen."

Gerelateerd nieuws
245 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 127 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66855 leden - Op dit moment zijn 84 mensen actief, waarvan 59 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved