Toornstra: ''Ze kwamen er niet doorheen''

Toornstra: ''Ze kwamen er niet doorheen''

Feyenoord heeft gisteren in De Kuip de halve finale van de KNVB Beker bereikt. Jens Toornstra is tevreden met het resultaat en zag PSV het moeilijk hebben na de 2-0 van Tonny Vilhena. ''Na die goal zaten we op rozen. In de tweede helft gingen ze nog veel lange ballen spelen, ze konden ook weinig anders. Maar ze kwamen er niet doorheen.''

De voorsprong van PSV in de Eredivisie is groot. "Dat telt niet in de beker. Je wilt deze wedstrijd winnen en we wisten dat we PSV moesten verslaan om uitzicht te houden op een prijs dit seizoen; in de titelstrijd zijn we uitgeschakeld. Dat besef was er, hoewel het seizoen niet per se geslaagd is bij de bekerwinst. Als kampioen wil je natuurlijk meer, bijvoorbeeld weer Champions League spelen."

Feyenoord is nu de favoriet voor het winnen van de KNVB Beker. "Klopt, maar je ziet bijvoorbeeld ditmaal ook dat PSV, koploper van de Eredivisie, verliest. Maar goed, we hebben inderdaad een goede kans om de beker te winnen, al blijft het bekertoernooi altijd lastig te voorspellen," sluit de middenvelder van Feyenoord af in gesprek met FCUpdate.nl.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties